تاکید امام جمعه جیرفت بر ضرورت توجه آحاد جامعه به خدمت رسانی به جامعه هدف بهزیستی

به مناسبت هفته بهزیستی مصلی جیرفت میزبان رییس وکارکنان بهزیستی این شهرستان بود .

به گزارش روابط عمومی واطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان کرمان  خداداد سالاری زاده رییس بهزیستی جیرفت به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه در سخنانی به ارائه گزارشی از ماموریتها و خدمات تخصصی وحمایتی وهمچنین عملکرد این مجموعه در حوزه های فوق پرداخت

رییس بهزیستی جیرفت اظهار داشت: مجموعه بهزیستی  سازمانی تخصصی و اجتماعی با مأموریت های متعدد و مهم تخصصی وحمایتی است  که رسالت اصلی آن گسترش عدالت اجتماعی در کنار  توانمند سازی جامعه هدف است .

وی در بخش دیگری از سخنان خود  به محور های اصلی خدمات ومسئولیتهای سازمان بهزیستی که شامل مباحث مرتبط با توانبخشی ،سلامت اجتماعی و اورژانس اجتماعی،کار آفرینی و اشتغال وخدمات تخصصی در مراکز نگهداری افراد دارای معلولیت اشاره کرد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین اکبری نیا امام جمعه این شهرستان در خطبه های نمازجمعه  ضمن تبریک هفته بهزیستی بر ضرورت توجه آحاد جامعه به خدمت رسانی به جامعه هدف بهزیستی و توجه به پیشگیری از آسیب های اجتماعی تاکید و  از رئیس و کارکنان بهزیستی تشکر و قدردانی کرد.

 گفتنی است در پایان این مراسم  رییس وکارشناسان تخصصی حاضر در مراسم با برپایی میز خدمت پاسخگوی مراجعین بودند .

کد خبر 192613

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد